Wijkvereniging Berkum

Wijkvereniging Berkum is een actieve, creatieve en betrokken wijkvereniging die functioneert als verbindende schakel voor de inwoners van de Zwolse wijk Berkum.

Vakantiehuis met privé zwembad

Vakantiehuis met privé zwembad is gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen met zwembad in de meest fascinerende vakantielanden van Europa.

Artsen met Autisme

Artsen met Autisme is een initiatief van Els van Veen en is opgezet om een bijdrage te leveren aan een beter beeld van wat autisme nu precies is.

Voor deze klant hebben wij de vormgeving, website en CMS ontwikkeld.

Van Beesten

Van Beesten Paardentrailers en Aanhangwagens is een handelsbedrijf gevestigd in Witharen.
Voor deze klant hebben wij de vormgeving, website en CMS ontwikkeld.

 

 

Fiscalys

Fiscalys is uw financiële sparringpartner die ontzorgd op financieel vlak zodat u bezig kunt zijn met waar u goed in bent, met uw passie, ondernemen!
Voor deze klant hebben wij de vormgeving, website en CMS ontwikkeld.

 

Masseling HRD

Masseling HRD Experts B.V. is een community van Human Resource Development Experts waar alles draait om het ontwikkelen van mensen en organisaties.
Voor deze klant hebben we een logo en een website inclusief Content Management systeem ontwikkeld.

 

 

Van Rhijn Coaching

Van Rhijn Coaching coacht mensen die willen groeien of met een ontwikkelingsvraagstuk zitten. Wij hebben het grafisch ontwerp en de technische realisatie van deze website & CMS verzorgd.

Vereniging Jonge Kind

Voor de Vereniging Jonge Kind hebben wij een door de klant aangeleverd grafisch ontwerp omgezet naar een werkende website, voorzien van het WebsiteBaker CMS.

Bpmleader

Bpmleader is dé portal voor business process management (BPM) professionals. Wij ontwikkelden deze website op basis van het  populaire WordPress CMS.

KipKep

KIPKEP is hip & happening. Een merk dat staat voor de nieuwste en mooiste babyverzorgingsproducten. Uitblinkend in looks en gebruiksgemak. Design, kleur, mode, techniek en innovatie, ontwikkeld dóór jonge ouders, vóór jonge ouders.

Voor Kipkep hebben wij de bestaande webshop gemigreerd naar het open source platform Prestashop. Daarbij hebben we diverse koppelingen gerealiseerd met externe partijen.